Liquid Healing College


Liquid Healing College faciliteert de officiële en enige Liquid Healing practitioner opleiding in Nederland en aanvullende themamodules. 

Liquid Healing college biedt jou als therapeut of coach een verbreding en verdieping aan van je vaardigheden. Met Liquid Healing zien we met onze handen en luisteren we naar de ziel. Dit is een magisch gevoel en zorgt voor zeer bijzondere resultaten.

Het programma bestaat uit een opleidngstraject van 4 modules die opleiden tot (Certified) Liquid Healing Practioner . 

Na succesvolle afronding van Module 4 en na het examen, ontvang je van Liquid Healing College het certificaat van Liquid Healing Practitioner.

Module 1 – Basisbeginselen van Liquid Healing 
Tijdens deze module maak je kennis met de Liquify techniek, je leert de Liquify beweging uit je lichaam te halen en je gaat direct oefenen met elkaar. Je leert ook de verschillende stromen van het lichaam kennen

Module 2 – Energetische patronen en de cuepointer 
Je gaat je verder verdiepen en breid uit wat je in module 1 heb geleerd. Je leert nog een aantal energetische interventies, met name de cuepointertechniek. Je werkt verder met het lesboek Liquid Healing. 

Module 3 – Voorbereiding van een healing
In deze module leer je basisprincipes bij het werken met energie, jezelf voorbereiden als healer en oefen je de toepassing van een aantal energetische interventies. Je groeit verder door middel van afstemming en het ontwikkelen en eigen maken van hogere zintuiglijke gevoeligheid. Je leert de stationair-techniek en de theorie van de bodystream en Keynotes. Je leert de reeds aangeleerde interventies op een ander niveau aan te bieden aan je cliënt.  

Module 4 – integreren van Liquify en healing tot één techniek
Tijdens Module 4 worden alle voorgaande modules samengebracht op een dieper en verfijnder niveau.

Het diploma wordt je na succesvolle afronding van het examen overhandigd of toegestuurd. Vanaf dat moment ben je een Liquid Healing Practitionar en kun je op deze site kosteloos vermeld worden.

Alle lesstof is duidelijk beschreven in een werkboek waarmee je de behandelde stof thuis kunt oefenen.