De pijlers van Liquid Healing


Liquify

We maken gebruik van een ritmische wiegende schuddende beweging. Dit vormt de basis van de techniek. Dat is wat we liquefy noemen. Wat we ervaren is een herkenning van geborgenheid, koestering en warmte, van contact met “de moeder”. Dit zacht ritmisch bewogen worden werkt door tot in de diepst gelegen cellen van het lichaam. Jouw energie en het water in je lichaam (zo’n 80%) wordt hiermee in beweging gebracht wat het effect geeft van vele kleine golfjes die door je lichaam gaan en zich steeds uitbreiden. Jouw cliënt heeft een uniek ritme zoals jij als liquid Healer dat ook hebt. . Als liquid Healer zet jij het lichaam in beweging, je volgt steeds het lichaam van je cliënt, in vloeiende overgangen. Het lichaam van de cliënt geeft je altijd de juiste informatie.

De cuepointer

Bij Liquid Healing kunnen we gemakkelijk de weerstand in het lichaam herkennen en te laten oplossen. Het stromende en ritmische karakter van het lichaam van jouw cliënt helpt jou om gemakkelijk te herkennen waar er weerstand zit. We houden daar namelijk de levensstroom tegen. De totale zachtheid van de Liquid Healing roept geen weerstand op maar het is wel een manier om te gaan kijken naar onze weerstand en er helder zicht op te gaan krijgen. En dat is wat je doet met de CUE POINTER. Hiermee kun je namelijk tijdens de Liquify duidelijk aan het stromende lichaam zien waar er een blokkade of weerstand zit. Hier zie je namelijk het lichaam stollen. Op het punt waar we weerstand hebben zal de beweging stagneren. En het gebied daarboven zal niet meer in het ritme meebewegen. De CUEPOINTER is dus een methode om vast te stellen waar de weerstand van het lichaam zit.

Healing, de stationair

Is het stilstaan van de handen maar de motor blijft draaien. Dus de vibratie zit nog in je handen en jij ondersteunt dit met een minuscule beweging waardoor je cliënt het ervaart alsof het nog steeds bewogen wordt. We houden hiermee het lichaam in de vloeibare staat maar door de interne stilte en het feit dat je jouw cliënt naar binnen hebt geleid zal je cliënt het als zeer intensief ervaren en een diepe rust ervaren. met de Stationair begint de daadwerkelijke healing.